top of page
Logo Studio TokTok

Broedplaats voor concepten

Een ingewikkeld verhaal helder communiceren is best een echte uitdaging. Zeker als die boodschap voor kinderen of jongeren bedoeld is.

Die uitdaging gaan wij al 13 jaar - met liefde - aan. Met inspirerende technieken en originele aanjagers bedenken en realiseren wij producten voor kinderen en jongeren. Steeds weer gaan we op zoek naar dat wat ze écht boeit en raakt. Inmiddels weten we wat de doelgroep wil en hoe die te bereiken is. Nieuwsgierig? Let's Tok.

Advies & strategie

Wij adviseren, denken mee en dagen uit. Nieuwe kinderproducten realiseren, verfrissende marketingstrategieën bedenken of een boodschap vereenvoudigen en terugbrengen tot de eenvoud: wij veren net zolang mee totdat helder is wat uw boodschap is en op welke manier die het beste verpakt kan worden. Een online campagne, een tijdschrift of juist een app? Wat werkt het beste voor uw concept, boodschap of product? Wij helpen u de beste keuze te maken. Let's tok!

Snuffelen

Geen enkel product of concept verlaat onze werktafel voordat het uitgebreid door de doelgroep is bekeken, besnuffeld en beoordeeld, Schetsen, illustraties, verhalen, proefversies en definitieve producten. Zo krijgt u een product dat aansluit bij de doelgroep, en dus écht in de belevingswereld van kinderen liggen.

bottom of page