top of page

Een boodschap voor kinderen wordt door ons altijd goed verpakt. Met de juiste toon, aansprekend beeld en helemaal in de belevingswereld van kids. Wij prikkelen ze zonder ze te overspoelen. Strooien educatieve sausjes zonder dat het opvalt.
Voor elk concept bedenken we met welke media de boodschap het beste overkomt:
een boek, een tijdschrift, een app, een website, een film of toch social media. Of met al deze kanalen?
Na meer dan 50 media-producten zijn wij doorgewinterde kindermediamakers
. Wij duiken in uw wereld en ontwikkelen en realiseren het product waar uw kids blij van worden. En u ook.

Concept, beeld en tekst bedenken en ontwikkelen we altijd in samenhang met elkaar. Soms zegt één beeld meer dan honderd woorden. Soms versterkt één enkel woord juist het hele beeld. Deze aanpak leidt steeds weer tot leuke, grappige en bijzondere producten. Helder en toch verrassend. Beeldend, maar met een goed verhaal.

Brainstormsessies

Al 13 jaar bedenken we producten en content voor verschillende doelgroepen. Meer dan 50 producten later zijn wij TokTok’ers inmiddels volleerde brainstormers. Via Skype of Facetime, met zijn allen om de tafel of met een mobiel op het terras. En altijd – à la Walt Disney – met één uitgangspunt: niks is gek, niks is fout, alles mag, alles kan. Met inspirerende technieken en originele aanjagers gaan we aan de slag. Heeft u behoefte aan nieuwe ideeën voor een product of concept voor kinderen of jongeren? Let's TOK.

Design en art direction

Nog tekst

Kindermedia

Kinderen krijgen media op allerlei manieren om de oren gesmeten. Kinderen bereiken hebben wij daarom tot kunstvorm verheven. TokTok zoekt altijd naar dat wat kinderen écht boeit en raakt. Bij ons is media maken voor kinderen een tweede, eh, eerste natuur. We doen niet anders.

 

 

Netwerk

Studio TokTok werkt met de beste en meest creatieve professionals van Nederland: redacteuren, dtp-ers, illustratoren, webbouwers, film-makers en fotografen. Ook werkt TokTok met (kinder)marketingbureau’s en uitgeefstudio’s. Eén lijntje met Studio TokTok is genoeg voor een hele productie. Van vaag idee tot een product op de plank.

 

 

 

Doelgroeponderzoek

Wij verzorgendoelgroep-tests op maat. Concepten en producten laten we door kinderen bekijken, besnuffelen en beoordelen, Schetsen, illustraties, verhalen, proefversies en definitieve producten. Heeft u een nieuw product en wilt u weten wat de doelgroep ervan vindt? We brengen de kinderen bij elkaar, leiden het testpanel en werken de resultaten voor u uit.

Copywriting en redactie

Wat is het leesniveau van een kind van 6? En dat van 10? Hoe maak je een educatieve tekst spannend, en niet sááááááái? Kinderen lezen steeds minde, hoe breng je een boodschap dan toch over? Bij TokTok is schrijven voor kinderen een tweede, eh, eerste natuur. We doen niet anders. Soms komt de tekst en volgt het beeld later, soms is het net andersom. Maar nog vaker bedenken redacteur en ontwerper hoe iets eruit moet komen te zien, vóórdat er een letter op papier staat. Want beeld- en tekst moeten een perfecte balans hebben. Juist voor kinderen!

bottom of page